Telefoon:  0167-532627

  • Banner2
  • Banner1

Asiel

Het verzorgingsgebied van het asiel en de dierenambulance betreft de volgende gemeentes:
Bergen op Zoom – Halderberge – Roosendaal – Rucphen – Steenbergen – Woensdrecht
 
 
Honden, katten en kleine huisdieren
Hier vindt u de dieren die op zoek zijn naar een liefdevol thuis. Klik op de foto voor een beschrijving van het dier. Wanneer u denkt een match te hebben gevonden en u ook kunt bieden waar het bewuste dier naar op zoek is, mag u altijd bellen om een afspraak te maken. Wij kunnen het dier dan voor u reserveren, maar niet langer dan een dag vooraf en ook uitsluitend telefonisch.
 
Recent gevonden
Op de pagina 'recent gevonden', kunt u zien welke dieren als vondeling bij ons zijn binnengekomen. Niet alle dieren zijn direct bij binnenkomst te controleren op een chip. Als dieren onbenaderbaar zijn, doen wij dit op een later tijdstip. Deze dieren krijgen allemaal een medische check en worden ontvlooid, ontwormd, ingeënt en gechipt als ze die nog niet hebben. Mocht het nodig zijn, krijgen ze ook medische zorg. Houdt u er rekening mee dat de dieren die bij 'recent gevonden' te zien zijn, volgens de wet in ieder geval de eerste twee weken nog niet in aanmerking komen voor herplaatsing bij een nieuwe eigenaar. Daarna hangt het van de gezondheid en het gedrag van het dier af, of het al herplaatst kan worden. Kittens mogen pas weg als ze oud genoeg zijn. Het kan soms dus veel langer dan twee weken duren, voordat dieren herplaatst kunnen worden.
Dieren die bij 'recent gevonden' staan, kunnen NIET worden GERESERVEERD!            
 
Hoe gaat het nu met…?
Lees hier de verhalen van geadopteerde asieldieren. Hoe gaat het nu met ze?  
 
Onze website wordt dagelijks bijgewerkt,
waardoor het overzicht van de dieren ter adoptie en de recent gevonden dieren up to date is.

 --- Alle informatie met betrekking tot de verzorging van huisdieren vindt u op www.licg.nl ---  

Kijkt u ook eens op ons you tube kanaal - Dierenopvang Roosendaal - voor leuke filmpjes van de diverse asieldieren!

 

Heeft u een leuk asieldier zien staan, welke u graag eens zou willen ontmoeten? U bent welkom kennis te komen maken tussen 11.00 en 16.00 uur. Belt u wel even voor een afspraak.

 

Omdat wij eigenlijk structureel helpende handjes tekort komen en onze prioriteit uiteraard ligt bij de verzorging van de dieren in onze opvang en pension, blijft er momenteel (te) weinig tijd over om de te adopteren dieren op onze website te voorzien van een uitgebreide beschrijving. De website wordt wel gewoon dagelijks bijgewerkt, waardoor het overzicht van de dieren ter adoptie en de recent gevonden dieren up to date is, maar de verhaaltjes kunnen dus even op zich laten wachten...
Wij hopen op uw begrip en u bent natuurlijk altijd welkom om telefonisch te informeren.