Telefoon:  0167-532627

  • Banner1
  • Banner2

Donaties

Jaarlijks vangen wij ongeveer 1500 thuisloze dieren op.

Deze dieren hebben zorg nodig en deze zorg bestaat uit

  • Medische hulp
  • Gedragsbegeleiding
  • Spelen
  • Dagelijkse verzorging

Zonder uw gewaardeerde steun redden wij het niet.

U kunt op diverse manieren ondersteuning bieden, bijvoorbeeld:

  • Materiële donatie: Denk b.v. aan voer, dierbenodigheden  zoals grote krabpalen, kruikjes etc.
  • Geldelijke donatie: Eenmalig of periodiek, alles is van harte welkom.
  • Overige hulp: Verzorgingsmaterialen zoals; Cadeaubon Bouwmarkt
  • Om met onze honden actief bezig te zijn, willen we graag een A-schutting, een hondenwip, kattenloop, etc. om de behendigheid van de honden te trainen.

 

Al uw ondersteuning komt rechtstreeks ten gunste van onze asieldieren. 

 

Wij danken de sponsoren van wie wij ondersteuning  hebben mogen ontvangen!

 _ Wij bedanken kinderdagverblijf DOMINOPLUS uit Roosendaal en CATTERY CATVISION uit Fijnaart voor hun gulle donaties voor de dieren in de opvang.

_ Onze dank gaat uit naar OLIEBOLLENKRAAM MAKRO BREDA voor het doneren van 1.000 stuks oliebollen.  Deze oliebollen hebben wij met medewerking van WASHIN7 ROOSENDAAL deels uitgedeeld, namens WASHIN7, en verkocht aan de bezoekers van de wasstraat. Dit alles ten gunste van de dierenambulance West Brabant.

Wij bedanken zowel WASHIN7 als OLIEBOLLENKRAAM MAKRO BREDA voor hun spontane medewerking.                                      

_ Van STICHTING DIERENLOT hebben wij een echte hondenuitlaatfiets in ontvangst mogen nemen. Veel honden hebben juist wat extra beweging nodig en vinden lopen naast de fiets geweldig. De fiets is dan ook een geweldige aanvulling op ons uitlaatprogramma.

_ Wij bedanken honden en katten trimsalon NATASJA uit Oud- Gastel voor haar regelmatige gulle donaties katten en honden voeding. 

_ Wij willen graag AUTOTAAL GLAS bedanken voor de spontane actie om de ingeslagen ruit van de dierenambulance te vervangen.

_ Bij HILL'S begrijpen ze de bijzondere band tussen u en uw hond of kat. Dat is precies de reden waarom het bedrijf al ruim 80 jaar bekend staat om vernieuwende diervoeding, die helpt om deze band goed en gezond te houden. Gedreven door innovatie zorgt HILL'S voor de allerbeste ingrediënten  en een optimale balans aan voedingsstoffen in een voeding die past bij de leeftijd, de (ras)grootte en de fysieke conditie van een huisdier. De juiste voeding in combinatie met de toewijding van (veterinaire) professionals kan het leven van huisdieren veranderen. En gezondere en gelukkigere huisdieren kunnen het leven van hun baasje op hun beurt weer veranderen.  Met het 'Food Shelter Love' programma ondersteunt HILL'S dierenopvangcentra in Nederland. Het programma maakt deel uit van een wereldwijd initiatief dat jaarlijks 1 miljoen huisdieren helpt een nieuw thuis te vinden. Wilt u meer weten over HILL'S ? Bezoek dan de website www.HillsPet.nl  of volgt HILL'S op Facebook: @HillsPet. 

_Dankzij de samenwerking van "DIERENVOEDER HILL'S uit Etten Leur en "MEDPETS.NL" uit Roosendaal hebben wij een donatie van 4.750 hondenmaaltijden mogen ontvangen. Wij bedanken deze initiatiefnemers heel hartelijk voor de gulle gift! 

 _ Met dank aan INTRATUIN HALSTEREN, waar wij diverse mooie planten van hebben mogen ontvangen ter aankleding van de dierenopvang.

_ Ook bedanken wij de anonieme gever van een nieuwe navigatie voor de dierenambulance. Zonder deze gulle gever hadden wij zeer grote extra uitgave gehad, doordat er mensen zijn die nog steeds geen respect hebben voor andermans eigendommen. Termeer omdat hulpverlenende instanties per direct hulp moeten kunnen bieden.

_ Wij bedanken de gulle gever voor de aangename verrassing die wij in de brievenbus hebben ontvangen. Wij zullen dit besteden aan de aanschaf  van nieuwe kattenunits.

_ Met regelmaat ontvangen wij donaties van lieve mensen. Super bedankt hiervoor alle donateurs!                   

 

 __Casper Scholten en  Simone Amling  hadden in December 2015 een geweldige eindejaarsverrassing voor diernasiel Arduin. Namens de ROOZ FOUNDATION schonken ze :                   

*Een  nieuwe wasmachine   

* Een hondenweegschaal   

* Een elektrisch bedienbare behandeltafel   

* En diverse kattenbakken                                                                                                   

 De ROOZ FOUNDATION is in het leven geroepen door  VAN DER HORST HOLDING uit Fijnaart en ondersteunt goede doelen in de regio. Scholten:  Onze medewerkers doen suggesties  welke goede doelen in aanmerking komen. Deze keer zat dierenasiel Arduin bij de genomineerden. Vrijwel iedereen heeft wel iets met dieren, dat verklaard waarom we deze keer voor u  hebben gekozen.  Het echtpaar Marie-Josè en Henk van Hest -de eigenaren van Arduin-  waren uitermate verguld met de geschenken.  "Geloof het of niet, onze huidige  behandeltafel stond op doorzakken. Hartelijk Dank!"                  

   __ Met dank aan LUDO VAN DER EIJKEN uit Roosendaal, die een donatie aan ons heeft geschonken.

__ Met dank aan INKTSHOP ROOSENDAAL voor hun ondersteuning bij de verzorging van de ambulancekleding.

__Diverse pariculieren voor hun eenmalige en / of  regelmatige ondersteuningen. Een ieder die ons  ondersteund heeft met zowel voer  als andere middelen.

__Met hartelijke dank aan STICHTING DIERENLOT, die deze profesionele dierenambulance aan ons ter beschikking hebben gesteld.                                                                              

 

 Mede door uw hulp hebben wij  alweer een aantal projecten kunnen realiseren.  9 nieuwe kattenunits, totaal 54 benches, kunnen bestellen. De kattenverblijven een opknapbeurt gegeven.  Bij de hondenkennels de daken van de buitenrennen vervangen.