Telefoon:  0167-532627

  • Banner1
  • Banner2

Donaties

Jaarlijks vangen wij ongeveer 1500 thuisloze dieren op.

Deze dieren hebben zorg nodig, welke o.a. bestaat uit

  • Medische hulp
  • Gedragsbegeleiding
  • Spelen
  • Dagelijkse verzorging

Zonder uw gewaardeerde steun redden wij het niet.

U kunt op diverse manieren ondersteuning bieden, 

  • MateriĆ«le donatie: Denk bijvoorbeeld aan voer en dierbenodigheden als krabpalen, dekens, mandjes etc., maar ook aan dingen als middelen tegen wormen en vlooien. 
  • Geldelijke donatie: Eenmalig of periodiek, alles is van harte welkom.
  • Overige hulp: Verzorgingsmaterialen of bijvoorbeeld een cadeaubon van een bouwmarkt of tuincentrum.  

 Al uw ondersteuning komt rechtstreeks ten gunste van onze asieldieren! 

 

Wij danken de sponsoren van wie wij ondersteuning hebben mogen ontvangen!

 

- Wij bedanken YOU SURE & REGIOBANK voor hun kerstactie, welke een mooi bedrag voor de asieldieren en dierenambulance heeft opgeleverd.

- Wij bedanken kinderdagverblijf DOMINOPLUS uit Roosendaal en CATTERY CATVISION uit Fijnaart voor hun gulle donaties voor de dieren in de opvang.

- Onze dank gaat uit naar OLIEBOLLENKRAAM MAKRO BREDA voor het doneren van 1.000 oliebollen. Deze oliebollen hebben wij met medewerking van WASHIN7 ROOSENDAAL deels uitgedeeld, namens WASHIN7, en verkocht aan de bezoekers van de wasstraat. Dit alles ten gunste van de dierenambulance West Brabant. Wij bedanken zowel WASHIN7 als OLIEBOLLENKRAAM MAKRO BREDA voor hun spontane medewerking.                                      

- Van STICHTING DIERENLOT hebben wij een echte hondenuitlaatfiets in ontvangst mogen nemen. Veel honden hebben juist wat extra beweging nodig en vinden lopen naast de fiets geweldig. De fiets is dan ook een geweldige aanvulling op ons uitlaatprogramma.

- Wij bedanken honden en katten trimsalon NATASJA uit Oud- Gastel voor haar regelmatige gulle donaties katten en honden voeding. 

- Wij willen graag AUTOTAALGLAS bedanken voor de spontane actie om de ingeslagen ruit van de dierenambulance te vervangen.

- Dankzij de samenwerking van "DIERENVOEDER HILL'S uit Etten Leur en "MEDPETS.NL" uit Roosendaal hebben wij een donatie van 4.750 hondenmaaltijden mogen ontvangen. Wij bedanken deze initiatiefnemers heel hartelijk voor de gulle gift! 

- Met dank aan INTRATUIN HALSTEREN, waar wij diverse mooie planten van hebben mogen ontvangen ter aankleding van de dierenopvang.

- Ook bedanken wij de anonieme gever van een nieuwe navigatie voor de dierenambulance. Zonder deze gulle gever hadden wij een zeer grote extra uitgave gehad, doordat er mensen zijn die nog steeds geen respect hebben voor andermans eigendommen. Te meer omdat hulpverlenende instanties per direct hulp moeten kunnen bieden.

- Wij bedanken de gulle gever voor de aangename verrassing die wij in de brievenbus hebben ontvangen. Wij zullen dit besteden aan de aanschaf van nieuwe kattenunits.

- Met regelmaat ontvangen wij donaties van lieve mensen. Super bedankt hiervoor aan alle donateurs!                   

- Casper Scholten en Simone Amling hadden in December 2015 een geweldige eindejaarsverrassing voor dierenopvang Arduin. Namens de ROOZ FOUNDATION schonken ze :                   

* Een  nieuwe wasmachine   

* Een hondenweegschaal   

* Een elektrisch bedienbare behandeltafel   

* En diverse kattenbakken                                                                                                           

- Met dank aan LUDO VAN DER EIJKEN uit Roosendaal, die een donatie aan ons heeft geschonken.

- Met dank aan INKTSHOP ROOSENDAAL, voor hun ondersteuning bij de verzorging van de ambulancekleding.

- Diverse pariculieren voor hun eenmalige en / of  regelmatige ondersteuningen. Een ieder die ons ondersteund heeft met zowel voer als andere middelen.

- Met hartelijke dank aan STICHTING DIERENLOT, die deze professionele dierenambulance aan ons ter beschikking hebben gesteld.                                                                              

 

 Mede door uw hulp hebben wij alweer een aantal projecten kunnen realiseren.

* 9 nieuwe kattenunits, totaal 54 benches, kunnen bestellen.

* De kattenverblijven een opknapbeurt gegeven. 

* Bij de hondenkennels de daken van de buitenrennen kunnen vervangen.